Asos

Klänning och byxor – Ja allt kan du finna hos Asos. Modekedjan ser sina kunder som unika och beskriver sig själva som ett varumärke som har någonting för alla målgrupper. Med varumärken i över 30 storlekar och för samma pris, kan de utlova att de har någonting som passar varje individ.

Asos

Asos Sverige har också en del partners i branschen.

HBTQ-rörelsen

De samarbetar bland annat med GLAAD som är en av de största och främsta inom HBTQ-rörelsen.

Könsneutrala kläder hos Asos

Tillsammans med GLAAD har de tagit fram ett gäng könsneutrala plagg. Asos arbetar också aktivt för att främja en positiv kroppsuppfattning och detta är en av deras byggstenar i arbetet, detta genom att ha över 200 modeller som bär upp deras kläder.

Könsneutrala kläder

De låter sina modeller se ut som de gör och de redigerar inte utseendet på modellerna i bilderna digitalt.

Paralympics och kläder

Asos är också stolta över att vara officiell partner till British Paralympic Association. Detar fram kläder till deltagarna för olika ceremonier. Asos skriver att de känner sig hedrade över att ha ett sådant uppdrag. Det har också bidragit till kunskap gällande vad som krävs för att skapa anpassade klädkollektioner för olika behov.

Asos tar ansvar

Asos Sweden är ett företag som tar ansvar för både människan och för vår planet. De har 168 leverantörer och cirka 700 fabriker i olika länder. De nämner på sin hemsida att det är av största vikt att alla deras medarbetare har säkra arbetsförhållanden och får sina rättigheter bevakade. De ser också till att alla medarbetare får de löner de är berättigade till och 2017 tog de fram en etisk strategi och denna fokuserar på bland annat hälsa och säkerhet hos verksamhetens medarbetare samt minska risker för både slaveri och barnarbete.

Kläder för alla personer

Asos Sweden erbjuder Asos Tall som är kläder för långa personer. De erbjuder också tjänsten ”Marketplace” där du som kund kan hitta både nya och begagnade kläder från olika leverantörer.

Få fin service genom en Asos kontakt

Asos kundtjänst finns för dig för att besvara frågor gällande allt från hur du gör retur Asos samt Asos leveranstid. Är det så att du är student får du alltid 10% studentrabatt hos Asos och du kan också få tillgång till annan rabattkod.

Inte bara kläder hos Asos

I andra butiker eller webbutiker kan du hitta både presenter i form av boxar med smink eller parfymer. De är perfekta att ge till vänner och kring jul brukar adventskalender säljas men det är ingenting som Asos erbjuder. Kanske kommer det i framtiden om efterfrågan är tillräckligt stor?

Du gillar kanske också...