Lyko

Du kanske är en av de som söker efter Lyko rabattkod på Google för att hitta billigast möjliga alternativ för att handla olika skönhetsvaror? Då blir du nog glad när du läser denna artikel för det är alltid förmånligt att handla hos Lyko. Det finns en specifik kategori inne på deras hemsida där du alltid får rabatt. Det finns också en kategori som heter ”Ständigt lågt pris” och här kan du hitta hudvård och annat till alltid nedsatta priser.

Lyko är ett företag som säljer varor inom parfym, hudvård, hårvård och smink, med mera. De har mer än en aktie i bolaget Herenco Holding och Lyko AB har funnits sedan 2003.

Olika förmåner hos Lyko

Studentrabatt kan du också få om du är studerande. Mer om detta kan du läsa om på deras hemsida.

Handla hos Lyko

Parfym, hudvård och hårvård är bara en bråkdel av vad Lyko erbjuder. Lyko butik finns i bland annat städer som Stockholm, Malmö, Göteborg, Norrköping, för att endast nämna några städer. Butik finns också på andra ställen, så som Lyko Vansbro och Lyko Bergvik i Karlstad. I butikerna hittar du ett stort sortiment av hårvård.

Handla hos Lyko

I vissa Lyko butiker kan du också göra dig fin i håret med hjälp av deras skickliga frisörer. Du kan också besöka hemsidan för att lägga din order direkt.

Säsongsbaserade varor

Under olika säsonger finns det olika presentboxar att beställa att ge bort till nära och kära. Under julen kan du beställa Lyko adventskalender. I denna finns lyxiga produkter som du kan behålla själv eller varför ge bort dem i julklapp till någon du håller kär. De har även julkalender från andra varumärken att köpa.

Lyko kundtjänst finns för dig

Är det så att du har några frågor kan du alltid besöka Lykos hemsida. De erbjuder kundservice via chatt, telefon och mail och finns tillgängliga ofta. Är det så att du blir medlem i deras medlemsklubb och blir Powerful Platinum-medlem kan du ta del av VIP-kundtjänst. De hjälper dig också med andra tjänster så som Lyko retur av beställda varor.

Kundklubb med olika funktioner

Lyko har en kundklubb där du som medlem får både medlemsförmåner, kan samla poäng på allt du köper som du sen kan handla för, prioriterad kundtjänst, med mera. Kundklubben heter Club Lyko och de har också en sida där du som kund kan diskutera produkter och Lykos tjänster med andra. Detta skapar en sorts interaktivitet både mellan dig och andra kunder men även direkt med Lyko som företag.

Du gillar kanske också...