Är tjx en bra aktie att köpa?

TJX Cos Inc och Ross Stores Inc kommer att vända uppåt och återgå till försäljningstillväxt när de rapporterar sina kvartalsresultat den här veckan, eftersom folk blir mer bekväma med att gå tillbaka till butikerna för att leta efter erbjudanden, enligt sparaifonder.net.

Förvärvade det utestående minoritetsintresset i TJX och slogs samman med dotterbolaget och bytte namn från Zayre Corp. Rabattbutiksoperatören TJX Cos Inc missade på onsdagen uppskattningarna för kvartalsförsäljningen, eftersom koronavirusinducerade låsningar i Europa och Kanada pressade försäljningen av icke-essentiella produkter som skor och kläder. Discountbutiksoperatören TJX Cos Inc slog på onsdagen estimaten för nettoomsättningen för kvartalet, vilket främjades av en stark efterfrågan på heminredningsprodukter i HomeGoods-kedjan under COVID-19-pandemin.

Vilka företag äger TJX?

Maxx och Marshalls (tillsammans, Marmaxx), HomeGoods, Sierra och Homesense samt tjmaxx, com, marshalls, com, homegoods, com och sierra, com i USA. En undersökning av räntefonderna.se i samarbete med International Consortium of Investigative Journalists, baserad på tusentals dokument som regeringen inte ville att du skulle se. Och internationella kunder, sade TJX:s verkställande direktör Carol Meyrowitz vid ett vinstsamtal på tisdagen och tillade att hon räknar med att så småningom utöka till 3 000 Marshalls och T. Rötterna till TJX Companies går tillbaka till 1977 då den första TJ Maxx-butiken öppnade i Auburn, Massachusetts som en del av lågprisvaruhuskedjan Zayre.

Du gillar kanske också...