Tjäna Pengar På Betting – Extra inkomster

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.13″][et_pb_row _builder_version=”3.13″][et_pb_column type=”3_4″ _builder_version=”3.13″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_blurb title=”TJäna pengar på betting – Så här går det till” use_icon=”on” _builder_version=”3.13″]

Jag rekomenderar dig att strunta i diverse ”guider” på internet. Guider som hävdar att de kan lära dig tjäna pengar på betting. Istället ska du helt enkelt börja kopiera bets från etablerade tipsare. En sida jag kan rekommendera är Tipstrr.

Om du loggar in på deras webbplats möts du av följande formulering: ”Tipstrr bygger oöverträffade verktyg”. Dessa verktyg används sedan för att göra ”en öppen och transparent plattform”. Detta i sin tur tillåter experts tipsare att vidarebefordra information till personer som vill betta.

Det är inte bara en tipsterwebbplats som vissa andra. Snarare är det en plats där massor av tipsters samlas. Faktum är att vem som helst kan registrera sig som tipster och erbjuda sina best free horse racing tips.

Det betyder att de har ett stort antal tipsters du kan välja mellan. Med hjälp av ett system som värderar och rättar (genom en tredje part, dvs alla vinningar är legita) låter de dig se allt om dessa olika tipsters. Genom att enkelt hitta de senaste resultaten eller ”return of investment” kan du fatta ett informerat beslut.

Grundarna av Tipstrr

Grundarna av denna webbplats är Damien Fearn, Andy Jones och Liam Cooper. Var och en utför olika roller när det gäller att underhålla webbplatsen, samt att hålla kunderna nöjda.

Jag gillar verkligen Tipstrr. Detta eftersom hemsidan ser verkligen bra ut! Den är stilren, fräsch och inbjudande. Webbplatsen är enkel att navigera och informationen presenteras tydligt.

Varje tipster har alltså sin egen sida. Här kan du se all relevant information om hur bra de har presterat. Vilket kan ge dig en indikator om hur de kommer att prestera i framtiden. Hur som helst, det är betting. Ingenting är säkert såklart. Men historiken är allt vi har när vi dömer folks prestationer inom dessa sfärer.

Tipstrr menar att de har behandlat mer än 1 miljon tips sedan mars 2016. Givet, och frågan som följdaktningen kommer är då hur kan de hjälpa dig att vinna lite pengar på betting?

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.13″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”https://www.affiliator.nu/wp-content/uploads/2019/10/nlxtr4NC_400x400.jpg” _builder_version=”3.13″ border_radii=”on|11px|11px|11px|11px” max_width=”79%”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.13″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.13″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_divider color=”#000000″ _builder_version=”3.13″][/et_pb_divider][et_pb_blurb title=”Kritik mot svenska betting-sidor” use_icon=”on” font_icon=”%%32%%” icon_color=”#E02B20″ icon_placement=”left” content_max_width=”736px” _builder_version=”3.13″ body_font=”||||||||” border_radii=”on|11px|11px|11px|11px”]Jag har stora bekymmer med gemene bettingsida i Sverige. Jag kommer inte nämna några namn, eftersom jag inte vill starta ett bråk.

Det spelar ingen roll ändå, eftersom det gäller samtliga. Du kommer inte göra avkastning om du bettar på svenska ”rekar” eller dylikt.

Anledningen är enkel: om du ser ett tips på en stormatch, säg Champions League eller Allsvenskan för den delen – så bör du alltså inte placera en krona på den matchen. Anledningen till att jag drar kopplingen till ”svenska betting-sidor” här är därför alla sådana sidor ger ut tips på dessa typer av matcher.

Oddsen vid sådana tillställningar är redan emot dig. Ett stort team matematiker har redan givit ut odds, till deras fördel. Du kanske har tur i ett par månader, lyckas göra en minimal vinning. Men på 1000 matcher kommer du med största sannolikhet ligga back.

Däremot: om du får betting tips på säg, divsion 2-3 eller för den delen damfotboll bör du hajja till. Eller säg, finska första eller andraligan. Detta är alltså ligor med ”mindre bevakning” i jämförelse.

Sannolikheten att oddsen är ”fel” är alltså en möjlighet. Om man jämför med större ligor. Ju mer obskyra ligor, desto bättre. Det är riktmärket.

Så slopa alla svenska betting sidor som hävdar att de har ”dagens tips” med mera. De gör reklam för spelbolag och de kommer bara få dig att förlora pengar i slutändan.

Om du bara bettar för att det är ”kul” – fortsätt gärna. Men denna recension eller presentation handlar om att göra goda investeringar och få en inkomst genom betting.[/et_pb_blurb][et_pb_blurb title=”Hur du faktiskt tjänar pengar på betting” use_icon=”on” font_icon=”%%57%%” icon_color=”#7CDA24″ icon_placement=”left” content_max_width=”736px” _builder_version=”3.13″]

Vi börjar med inledningen, när vi ​​granskar Tipstrrs betting-sida kan vi se en massa olika tjänster. Allt är alltså kraftigt orienterat gällande diverse tips om sportbetting. Den första vi möts av är olika typer av gratis betting-tips eller rekar.

Du kommer alltså gå igenom en mängder olika gratis-services som erbjuder sina tipster-tjänster. Den grundläggande informationen för var och en visar ROI, genomsnittliga odds, genomsnittliga tips per vecka, win rate och vinst. Dessa kalkyler är, som tidigare nämnt, rättat av en tredje part. Sannolikheten och objektiviteten är alltså god. Statistiken som visas, är statistiken du får.

Om du gillar vad du ser; klickar du bara på Follow. I skrivande stund kallas den första som listas AG Tips. Just denna specifika tipster har en return of investment på 70,3% och en vinstgrad på 32%. Han sysslar med hästar och ger ut sina hästtips kvällen innan.

Nummer två på listan (Fortfarande i skrivande stund, dessa uppdateras dagligen baserat på form) finner vi Wannawin BM. I just det här fallet är return of investment på 32,93%. Vinstfrekvensen är 31%.

Gratis betting-tips är såklart kul och riskfritt. Men, om du är seriös gällande att göra vinster på betting – bör du förmodligen titta åt ett annat håll. Gratis betting-tips är oftast en kortsiktig lösning, däremot diverse ”betal”-service som Tipstrr erbjuder har i 9 fall av 10 en god och träffsäker historik att visa upp.

En vanlig premunationskostnad ligger på ca 200-300kr per månad. Och tro mig, pengarna tjänar du ihop på ett par dagar (om vi utgår från att personen du valt levererar).

Som du kanske märkt finns det ett stort utbud av olika sporter vad gäller best free tipsters på Tipstrr. Detta är bra, då exempelvis hästbetting eller hästtips kan ta några månader innan du ser en avkastning. Det är en ”trögare” sport i det avseendet. Medan, fotboll exempelvis, är mer direkt. Insatserna är generellt högre och matcherna färre.

Det är ett alltså ett bra val om du inte är säker på vad du ska satsa på just nu. Du kan också bara känna av läget lite, kanske testa någon av gratis-tipsen eller bara granska en service utan att satsa. Det handlar om risker, du bör känna tillit till diverse services som du följer.

 

Läs mer i en review om Free Racing tips

 

[/et_pb_blurb][et_pb_divider color=”#000000″ _builder_version=”3.13″][/et_pb_divider][et_pb_blurb title=”Tipstrr” use_icon=”on” font_icon=”%%65%%” icon_color=”#7CDA24″ icon_placement=”left” content_max_width=”736px” _builder_version=”3.13″]

Vi har tidigare konstaterad att Tipstrr är en snygg och fantastisk spelplattform som erbjuder massor av olika betting tips.

Vi har huvudsakligen fokuserat på hästkapplöpare i denna recension. Med det sagt tror jag Tipstrr är en bra plattform att använda för att investera dina pengar på ett objektivt och lekfullt sätt.

Som nämnts finns det massor av olika hästtippster som levererar – massor av hästtips. Om du väljer att följa 3-4 etablerade och lönsamma tipsters, kan din bankrulle få ett riktigt uppsving. Detta bör du alltså utgå från.

Tänk spelandet eller bettanndet som investeringar. Om nu ditt mål är att tjäna pengar på betting bör du skapa dig en ”portfolio”.

Precis som i aktievärlden alltså. Det är ingen större skillnad. Välj ut några tipsters (företag) och investera i dessa. Det är relativt enkelt.

Fördelen med denna approach är alltså att du sprider riskerna. Alla kan och alla kommer att uppvisa dåliga perioder, med negativa resultat.

Om du följer en mängd olika betting-tips kommer du alltså inte känna av dessa förluster lika hårt. Ett tips är att titta igenom de best horse racing tipsters då dessa rankar de bästa tipsters inom racing just nu.

Tipstrr har därmed levererat sin del. De har skapat en stilfull miljö som inte tolererar fusk eller annan manipulation av data. Detta är ytterst sällsynt inom bettingvärlden.

Huvudregeln är annars: lita aldrig på resultat från en källa.

Professionella betting-tips och rekar

Vad som menas med Pro är en blandning mellan hur etablerad tipster är, tillsammans med hur bra resultat tipster har visat nyligen.

Det betyder att alla som klarar sig bra kan hamna i denna ”proffsliga”. Detta är ett bra sätt att navigera och utesluta dåliga tipsters. Komihåg, det är alltså en indikator!

Det finns gott om bra tipsters som inte har kommit in i pro-listan (ännu). Du kommer finna dessa om du letar lite själv. Som sagt, hemsidan är mycket enkel att navigera igenom.

 

Gå vidare till Tipstrr

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]