Tjäna Pengar på Betting

 

Det finns massvis med guider där ute som visar hur du tjänar pengar på betting. Detta är en av dem!

Allt som kommer redovisas här under baseras på egna erfarenheter gällande betting. Eftersom jag endast har sysslat med horse racing betting – kommer alltså guiden främst handla om betting som rör hästsporten.

Det är egentligen väldigt enkelt; du behöver alltså inte kunna någonting om betting. Det enda du behöver ha kunskap om är att kunna fylla i namn och personnummer på diverse bettingsidor. Vilket de flesta faktiskt bör klara av…

Du behöver alltså:

  1. Följa” best horse racing tipsters
  2. Placera vad som dessa rekomenderar
  3. Invänta avkastning

Det är inte svårare än så. Kom ihåg att det kan ta tid innan du ser avkastningen. Hästsport är en av betting systemen som tar längst tid innan resultat. Det kan alltså ta flera månader innan man börjar se resultat.

Hur mycket vinst kan jag göra? För varje matchad satsning kommer du att sitta kvar med upp till 95% av det fria insatsbeloppet som vinst. Detta beror på att utbyte av spel normalt tar en provision på 5% på vinster. Du kan också göra en mycket liten förlust på den kvalificerade insatsen på grund av den lilla skillnaden i odds på varje webbplats. Detta är normalt, och du kommer att få tillbaka det när du använder den gratis insatsen. poundsign_shaky I stegen nedan visar jag dig hur du kan tjäna på en gratis satsning på 20 £ med hjälp av ett verkligt exempel. Replikera samma steg över hundratals gratis insatserbjudanden varje år och du kan snabbt titta på 1 000 £. Och det är värt att påpeka att intäkterna från spelbranschen för närvarande är skattefria. Vad är risken? question_markAlle kan lära sig att göra matchade vadslagningar, och i teorin finns det ingen risk involverad eftersom du täcker dig själv genom att satsa för och mot samma händelse. Men risken kommer när misstag görs så måste du än en gång kontrollera allt och följa stegen exakt. I sällsynta tillfällen kommer inte alltid gratisspel att gå med en gång, så var bara tålamod. När du har förstått processen och lyckats genom att följa stegen nedan kan du sedan fortsätta matcha vadslagning på många andra online bookies med gratissatserbjudanden (se mitt bord i slutet) som kan snabbt landa dig mycket pengar utan risk . Det är också värt att veta att insättning på spelwebbplatser inte påverkar ditt kreditbetyg.

Så jag rekommenderar dig att verkligen ta det lugnt med eventuella insatser. Och om jag kan rekomendera två hästtipstare som du bör följa är dessa

  1. Quentin Franks Racing
  2. Ron Williams

Dessa två har en lång period av profit och jag kan nästan lova att du kommer se avkastningen efter bara några veckor. Men kom ihåg! Alla kan genomlida dåliga perioder som fylls av förluster – så – ta det lugnt med vad du satsar. Börja med 50kr per bet. Det kanske låter lite, men många av dessa skickar ut flera tips per dag och 50kr kan lätt bli en liten extrainkomst. Så, tänk långsiktigt och framförallt – tänk att det är en investering. Om du tänker i dessa banor kommer du garanterat att tjäna pengar på betting.

 

[/et_pb_text]
[/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]